Evenimente - Servicii

Aveti un eveniment important de sarbatorit?

Don Pedro va poate oferi, pe langa locatia unica si un meniu bogat, un intreg pachet de servicii de care aveti nevoie pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unic.

Capacitatea celor doua sali, configurabila in functie de necesitati dumneavoastra, indeplineste chiar si cele mai exigente cerinte in materie de aranajemente.
Va asteptam cu mediuri diverse, concepute special pentru a satisface toate gusturile, cu preparate indraznete servite intr-un ambient desavarsit.

Don Pedro va ajuta in alegerea celor mai bune optiuni ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul de neuitat, indiferent de tipul acesturia. Fie nunta, botez, un eveniment al companiei sau chiar un banchet de final de clasa, cream de fiecare data momente si amintiri de neuitat pentru clientii nostri.
Concepem meniul pentru a se plia pe toate gusturile si preferintele dumneavoastra, acoperind o gama larga de preparate, variind de la cele traditionale romanesti pana la preparate internationale, cu preturi foarte mici.

Meniuri incepand de la 130 lei/persoana

Nunta - Botez

Planuiti petrecerea de nunta sau botezul copiilor? Alegeti sa fie o petrecere de neuitat!
Va oferim locatia perfecta pentru un eveniment desavarsit!
La doar cateva minute de Bucuresti.
Va asteapta o gama larga de servicii si meniuri personalizate, iar, daca nu stii pentru ce sa optezi, suntem aici sa te ajutam cu oferte create special pentru evenimentul tau.

Evenimentele corporate

Evenimentele corporate sunt printre cele mai sofisticate manifestari de networking si de mentinere a legaturilor intre partenerii de afaceri si unul din fundamentele reusitei in organizarea acestor evenimente este meniul corporate. 
Restaurantul Don Pedro cunoaste si respecta cerintele si rigorile organizarii unui eveniment informal dar care are la baza aspectele serioase ale lumii de business.

Image
Image
Image

Contact


Soseaua DN 61, Vânătorii Mici - Giurgiu

Telefon: 0736 668 825

PROGRAM: 

Septembrie - Mai: 

Vineri - 16:00-22:00

Sambata - 16:00-02:00

Duminica - 14:00-22:00

Iunie-August:

Marti-Vineri - 09:00-19:00

Sambata - 09:00-02:00

Duminica - 09:00-20.00